Fotoakuten - Gratis bilder


Hämta gratis bilder hos Fotoakuten

Träna på roulette med gratis onlineversion

Roulette

Träna dig på att spela roulette helt gratis online.
Utan att betala någonting kan du lära dig reglerna roulette och också gå igenom olika varianter av roulette.

Lär dig grunderna

Innan du börjar spela roulette för pengar är det givetvis viktigt att du åtminstone lär dig grunderna för detta spel. Se sidan spela roulette gratis och gå vidare därifrån så får du på ett bra sätt lära dig allt du behöver veta om hur roulette fungerar.

Det finns både rena demo-versioner du kan se på men också nära nog riktiga spel bara att du spelar med låtsaspengar då det är gratis. Du bör också ta dig tid att läsa reglerna samtidigt som du använder gratisversionerna så du inte misstar dig då du sedan börjar satsa pengar.

Vad som gäller för roulette generellt kan du sätta dig in i via sidan Wikipedia > Roulette.

Träna

I gratis onlineversioner finns olika varianter av roulette som du behöver träna dig på. Det finns ”single number”, ”split bets”, ”corner bet” med mera och du behöver förstås behöver behärska allt då du på allvar ska börja ägna dig åt roulette.

Det finns också olika typer av satsningar, det är ”inside bets” och ”outside bets”. Troligen vill du börja träna med ”inside bets” som nybörjare, men sedan ska du förstås också träna på ”outside bets”.

Flera olika varianter eller typer av casinoroulette finns. De klart vanligaste är Europeisk Roulette och Amerikansk Roulette, du behöver givetvis träna på båda dessa varianter, övriga varianter kan du dock vänta med till senare.

Det finns också möjlighet att spela gratis kortvarigt genom välkomstbonusar, men det är en annan sak och inte vad du ska använda för träning.

Slutsats

Att möjligheten att träna på roulette gratis finns är något som alla nybörjare bör utnyttja innan de börjar spela om riktiga pengar. De gratis onlineversionerna bör utnyttjas först för att förstå grunderna för roulette och sedan för att träna sig till att bli bra på spelet. Först därefter är man redo att satsa sina pengar på riktig online roulette.